Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Європейська Солідарність» звертається до патріотичних сил Львівщини про об’єднання перед загрозою російського реваншу, - Олег Синютка

Ексочільник Львівщини, народний депутат України під політичної партії "Європейська Солідарність" закликає консолідувати зусилля і не допустити ганебної капітуляції перед агресором

Про це Олег Синютка написав на своїй сторінці у Facebook.

«11 березня в Мінську представники України прийняли сценарій Путіна — фактичне визнання окупаційної влади РФ як «представників окремих районів України», а також фактично заявлено, що Росія більше не агресор, а «сторонній спостерігач» — на рівні з Францію та Німеччиною. Двері для зняття з Росії санкцій відкрито.

Це суть нових домовленостей, які Зеленський реалізує з Путіним більше дев’яти місяців", — констатує Олег Синютка.

На його переконання, домовленості досягнуто таємно, без відома українського народу і Верховної Ради України як найвищого органу.

«Зеленський і його поплічники надіялися, що їх зрада національних інтересів не зустріне спротиву патріотів, які зараз зайняті захистом України і українців від епідемії коронавірусу.

Не вийде! Зрада не пройде — українці вже багато разів довели, що готові до кінця відстоювати незалежність, територіальну цілісність і суверенітет своєї держави. Так буде і цього разу.

Закликаємо Службу Безпеки України порушити кримінальну справу за фактом державної зради представниками нової української влади.

Звертаємося до всіх патріотичних сил у Верховній Раді України: консолідувати свої зусилля і не допустити ганебної капітуляції перед агресором.

«Європейська Солідарність» закликає всі політичні сили Львівщини до єдності перед лицем загрози втрати самостійності України, за яку своє життя віддали тисячі найкращих синів нашої землі.

У цій годині великого випробування будьмо гідними нащадками наших славних предків!", — підсумував Олег Синютка.

Схожі новини