Передплата 2024 «Добрий господар»

Від коронавірусу в Україні померла перша жертва

У Житомирській області померла 71-річна жінка, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19.

Про це повідомляє спеціальний Telegram-канал МОЗ, присвячений епідемії коронавіруса

«71-річна жінка з Житомирської області, яка 12 березня була госпіталізована із зафіксованим лабораторно підтвердженим випадком COVID-19, сьогодні померла. МОЗ України висловлює співчуття рідним».

Нагадаємо, жінка з Житомирщини, в якої діагностували коронавірус, 8 березня була в церкві, а також приймала гостей у себе вдома. Але перші симптоми хвороби у неї проявилися 3 березня, після повернення з Польщі.

Про це розповів директор Житомирського обласного лабораторного центру Зіновій Парамонов.

«8 березня ця жінка відвідала церкву. Ви всі знаєте, як люди похилого віку йдуть до церкви, йдуть до образу, а потім до нього підходять усі присутні. Це нас хвилює».

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко уточнив, що на обсервації перебуває 6 родичів хворої і 4 її гостей з Радомишля. Ще 2 гостей з Києва також будуть на обсервації.

Поки що у рідних жінки коронавірусу не виявили.

Вчора у райцентрі Радомишль на Житомирщині, в якому у жінки пенсійного віку знайшли коронавірус, запровадили надзвичайний стан

Схожі новини