Передплата 2024 «Добре здоров’я»

В Італії ще одна українка захворіла на коронавірус: жінка у тяжкому стані перебуває в реанімації

  • 13.03.2020, 14:12
  • 778

Жінка перебуває в реанімації у важкому стані

В італійській лікарні у тяжкому стані перебуває громадянка України, у якої виявили коронавірус Covid-19. Про це 12 березня у Facebook повідомила активістка української громади Оксана Федьків, передає Захід.нет.

«Наша українка, Раїса Малишева (7 серпня 1954 року народження), яка працювала на законних підставах і з усіма документами в місті Ровато провінції Брешія, чотири дні тому була госпіталізована в одну з лікарень К’яри з підозрою на Covid-19 (коронавірус). Сьогодні діагноз було підтверджено. Жінка знаходиться в реанімації, інтубована, у дуже тяжкому стані», — написала Федьків.

Як додала активістка, фото українки було виставлене зі згоди її родичів для того, щоб люди, які могли контактувати з цією жінкою, негайно звернулись по допомогу.

Речниця МЗС Катерина Зеленко в коментарі Hromadske заявила, шо українку наразі госпіталізовано, її стан важкий, але офіційного підтвердження діагнозу генконсульство поки що не отримало.

«За інформацією генерального консульства України в Мілані, неподалік від Мілана в реанімації перебуває громадянка України. Її стан важкий. Генконсульство чекає на офіційне підтвердження від госпіталю щодо діагнозу. Попередні тести на коронавірус показали позитивний результат. Родичі українки поінформовані, ми тримаємо ситуацію на контролі», — розповіла вона.

Схожі новини