Передплата 2024 «Добра кухня»

Із сироти у Перемишлянах познущалася 40-річна мати чотирьох дітей

  • 12.03.2020, 13:43
  • 4 912

До знущань з дівчини сироти, над якою поглумились у Перемишлянах – містечку на Львівщині – причетна 40-річна місцева мешканка та її найближчі рідні.

Про це ІП «Діло» стало відомо із власних джерел.

Жінка (назвем її Іванна, — ред.), що дала життя п’ятьом дітям (її первісток помер), сама знущалася над чиєюсь дитиною.

На відео, де зловмисниця витискає на голову постраждалій майонез та розповзує його шматою до підлоги, чітко чутно голоси. Не будемо стверджувати, та правоохоронцям слід перевірити (!), чи часом голос дівчини за кадром — не голос старшої доньки зловмисниці і чи бува не ця 20-річна юнка знімала, як її мама знущається з людини.

У жінки, м’яко кажучи, негативна репутація у місті, вона нігде надовго не затримується на роботі. От і з «Автостилю» його власниця (відома в Перемишлянах лікарка та бізнесменка), після того, що сталося, жінку звільнила.

Щодо зґвалтування бідолахи, то, за інформацією з наших джерел, до цього причетний чоловік Іванни, тож поле для роботи правоохоронців чимале.

Раніше повідомлялося, що поліцейські Перемишлянського райвідділу поліції не прийняли заяви про зґвалтування та пограбування дівчини через те, що вона жителька сусідньої, Івано-Франківської області.

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський призначив службове розслідування за цим фактом. Якщо інформація про неналежне реагування поліцейських на повідомлення про вчинення злочину підтвердиться, матеріали службового розслідування передадуть до Державного бюро розслідувань.

Що стосується сироти, то їй потрібна підтримка і фахова допомога — щоб це юне створіння Віра не втратила віри.

Схожі новини