Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики 17 разів порушили режим тиші: троє бійців загинуло

  • 11.03.2020, 08:14
  • 456

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 17 разів обстріляли позиції українських військових

Про це інформує НВ.

Як повідомляє пресцентр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід тричі поблизу Пісків бойовики вели вогонь з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, неподалік Новоселівки Другої — з міномету калібру 82 мм та гранатометів різних систем, в районі Авдіївки — з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, поблизу Василівки — з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, в районі Павлополя — вів вогонь ворожий снайпер, неподалік Широкиного — з мінометів калібру 82 мм.

У районі оперативно-тактичного угруповання Північ двічі поблизу Оріхового терористи обстріляли українських військових з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також зі станкового протитанкового гранатомету, неподалік Хутора Вільного — з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, у районі Новоолександрівки — з міномету калібру 120 мм та станкового протитанкового гранатомету, біля Луганського — з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, неподалік Миронівського — зі 120 мм міномету, поблизу Новолуганського та Залізного — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, у районі Новгородського — з міномету калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, окупанти тричі відкривали провокаційний вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї у районі ділянки розведення № 3 Богданівка — Петрівське. Підрозділи Об'єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали.

Також бойовики обстріляли з протитанкового ракетного комплексу військовий вантажний автомобіль одного з підрозділів Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Піски.

Внаслідок влучання протитанкової керованої ракети у вантажівку один український військовий загинув на місці. Згодом ще один військовослужбовець помер від отриманих поранень. Сім бійців були поранені, ще один був госпіталізований з бойовим травмуванням.

Окрім цього, внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та ще один отримав бойове травмування.

З початку поточної доби обстрілів з боку бойовиків не було.

Схожі новини