Передплата 2024 ВЗ

У Херсонській ОДА еротичні танці призвели до звільнень працівників

  • 10.03.2020, 15:55
  • 6 299

Глава Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв відреагував на скандал з еротичними танцями в будівлі ОДА на святкуванні 8 березня і звільнив кілька співробітників

Своєю позицією він поділився в телефонному режимі в ефірі телеканалу «112 Україна», передає OBOZREVATEL.

«Це дійсно відбулося в приміщенні засідання сесії Херсонської обласної ради. Це складалося з двох частин. На офіційній частині я вручив подяки, нагороди для працівників апарату обласної державної адміністрації. На неофіційній частині мене дійсно не було, я був у робочих справах. Якби я був, я б обов'язково зупинив це», — обурився Гусєв.

Окрім того, він зазначив, що виступ був аморальним і принизливим для жінок, а також абсолютно недоречним у будівлі обласної державної адміністрації.

У Херсонській ОДА провели службове розслідування стосовно осіб, які організовували свято. Як уточнив «Мій Херсон», після перевірки посад позбулися керівник апарату Володимир Клюцевский, заступниця глави Світлана Чепіга і начальник управління культури області Михайло Лінецький.

Своє рішення Гусєв оголосив на селекторній нараді 10 березня.

«Планувалося, що службове розслідування буде проходити протягом 10 днів, але було досить вчорашнього дня і сьогоднішнього ранку, щоб встановити винних у цьому „святкуванні“ Міжнародного жіночого дня. Тому я ухвалив ряд кадрових рішень. Від сьогодні звільнений керівник апарату Володимир Клюцевский, від сьогодні у нашій команді не працює заступниця глави ОДА Світлана Чепіга, її звільнення буде погоджено з Офісом президента України. Також відсторонюється все керівництво управління молоді та спорту. Кадрові рішення щодо керівництва я ухвалю до кінця тижня. Клюцевський, Чепіга, Лінецький, прошу залишити нашу залу», — різко заявив Гусєв.

Схожі новини