Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Кожне слово Зеленського посилює передчуття війни", - Княжицький

  • 08.03.2020, 10:56
  • 600

Народний депутат від "Європейської Солідарності" Микола Княжицький заявив, що багатовекторність політики Володимира Зеленського заганяє Україну в глухий кут

Про це Княжицький написав у facebook.

«Кожне слово Зеленського посилює передчуття війни. Ні, я розумію цю логіку: ми погодимося на вимогу Росії подавати воду в Крим. А щоб не звинуватили у зраді, сваритимемо Путіна і будемо розказувати про приреченість тоталітарних режимів. А ще натиснемо на Путіна і скажемо, що у нього є рік. А то ми йому … Що ми йому, ми ще не вирішили, правда», — зауважив Княжицький.

За його словами, через таку політику гине все більше українців.

«За перший тиждень березня лише за офіційними даними понад 20 поранений і 4 загиблих. Путіну не потрібна „дворова дипломатія“, йому потрібна „дворова підпорядкованість“. І перемогти його можна не піддавками, а потім примітивним шантажем, а потім заграванням», — написав Княжицький.

На його переконання, Путіна можна перемогти реформами, посиленням обороноздатності, інтеграцією у НАТО та ЄС, підтримкою союзників з G7.

«Бо війна з так званими „соросятами“, створення коаліції з ОПЗЖ та корумпованими групами і одночасно образи Путіна лише дратують останнього і залишають нас без підтримки перших у війні з Росією. Багатовекторність Зеленського, схоже полягає у провокації конфліктів і на Сході, і на Заході. Не навмисних, а через самовпевнену нефаховість. Тому страшно», — вважає Княжицький.

Схожі новини