Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Львівщині місцем обсервації для потенційних хворих на коронавірус стане санаторій "Немирів"

  • 07.03.2020, 17:50
  • 1 295

У разі виявлення коронавірусної інфекції у Львові лікувати хворих будуть в обласній інфекційній лікарні. Санаторій «Немирів» у Яворівському районі визначений місцем можливої обсервації для людей, які мали контакт із хворими

Про це інформує пресслужба ЛМР, передає Щоденний Львів.

ЛМР переконує, що для зменшення ризику захворювання на гострі респіраторні захворювання, усі дитячі клуби, медичні заклади, дитячі будинки сімейного типу, відділи соціального захисту, ЦНАПи тощо забезпечені антисептичними диспенсерами, такі ж диспенсери закуповують для усіх шкіл та садочків міста. Також місто звернулося до аеропорту й залізниці, аби вони теж встановили станції для гігієни рук.

«Щодня фахівці «Львівелектротранс» та АТП № 1 проводять дезінфікування громадського транспорту — додатково обробляють поручні і всі поверхні в салонах трамваїв, тролейбусів та автобусів. Також робитимуть вологе прибирання і провітрювання салонів.

Ухвалено рішення про те, що людей із високою температурою в поліклініках міста обстежуватимуть в окремих кабінетах, а сімейні лікарі також виїжджатимуть на виклики додому до тих пацієнтів, які мають високу температуру тіла — більше 38 градусів.

Водночас, рекомендовано обмежити (перенести) масові заходи на невизначений термін.

Окрім того, у під’їздах житлових будинків мають прибиратися частіше.

На «Гарячій лінії міста Львова» працює окрема лінія, куди люди можуть зателефонувати та отримати всю необхідну інформацію від лікаря-інфекціоніста. Лінія за номером 15−80 (безкоштовно) діє з 09.00 до 18.00 у робочі дні", — стверджують у Ратуші.

Схожі новини