Передплата 2024 «Добра кухня»

Ветерана АТО знайшли застреленим у під'їзді: близькі заперечують версію про самогубство

  • 07.03.2020, 09:14
  • 2 085

Поряд із тілом знаходилася зареєстрована зброя, власником якої був загиблий

У п'ятницю, 6 березня, у Житомирі в під'їзді багатоповерхівки по проїзду Академіка Тутковського знайшли застреленим колишнього військового 95-ї бригади, приватного підприємця Олега Котенка. Поруч лежав його власний карабін.

Про це повідомляє «Житомир.Info» із посиланням на Головне управління Національної поліції в Житомирській області, передає ТСН.

«Поряд із тілом знаходилася зареєстрована зброя, власником якої був загиблий. Попередньо, усі обставини, зафіксовані у ході першочергових заходів, свідчать про самогубство чоловіка», — розповіли правоохоронці. У поліції розпочали кримінальне провадження.

Про те, що загиблим є Олег Котенко, у соцмережах повідомили його друзі. Вони у версію поліції не вірять. «Він життєрадісна, активна, позитивна людина, яка понад усе любила цей світ, країну і друзів. Ніколи не повірю у самогубство», — пише Людмила Блащук. «Схоже, не „з нами нема…“, а його вбили! Сподiваюся, його друзi змусять полiцiю знайти та покарати його вбивць?!» — прокоментувала Юлія Яворська.

У чоловіка залишилися дружина та двоє дітей.

Схожі новини