Передплата 2024 «Добрий господар»

Підтримав представника РФ і принизив українців: Остапчук "дожартувався" про Євробачення

  • 06.03.2020, 20:13
  • 3 068

Український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно розлучився з дружиною Оленою, зганьбився на концерті українського гурту KAZKA

Так, зі сцени він звернувся до представників України на Євробаченні-2020 Go_A і порадив їм не їхати на конкурс, оскільки переможе Росія з гуртом Little Big, повідомляє OBOZREVATEL.

Остапчук зі сцени звернувся до Go_A: «Якщо ви мене чуєте, не беріть квитки, всі знають, що переможе гурт Little Big. Правильно? Ніхто не сумнівається навіть зараз», — сказав зі сцени Остапчук.

https://www.instagram.com/p/B9WqQ51Bda2/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Крім того, він назвав Євробачення конкурсом «геїв та інвалідів». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила одна з відвідувачок концерту.

Також Володимир заявив, що представник України на Євробаченні-2018 MELOVIN перетворився «у термінатора з рідким оком». Примітно, що й учасники Go_A, і MELOVIN у цей час перебували в залі.

«Я навіть не знаю, від чого мене верне більше — від російськомовного конферансу перед концертом KAZKA чи від його «жартів», що Євробачення — це конкурс «для геїв та інвалідів «(пряма цитата). Чому верзе воно, а стидаюся я.

Убоге ж яке. Трошки контексту: я тут як супроводжуючий для трьох осіб з інвалідністю. Щоб уявити весь масштаб ситуації", — написала Наталя Хантер.

Схожі новини