Передплата 2024 «Добра кухня»

Перемога: суд зобов'язав ДБР закрити кримінальну справу проти Порошенка

  • 06.03.2020, 17:30
  • 657

Шевченківський суд ухвалив рішення, яким зобов'язав ДБР розглянути і закрити справу, а також порушити кримінальне провадження проти її ініціатора за неправдиве повідомлення про злочин

Як інформує Цензор.НЕТ, про це заявив п'ятий Президент України і лідер «Європейської Солідарності» Петро Порошенко під час акції проти політичних переслідувань, трансляція велася на сторінці в мережі Facebook.

«Ми сьогодні за традицією з хорошими новинами. Вчора суд ухвалив, а щойно ми отримали рішення суду, за яким ДБР зобов'язується розглянути і закрити кримінальну справу, за якою я сьогодні на 10:00 запрошений сюди рішенням про аналіз сплати податків, який був поданий маріонеткою Коломойського, який називається «Мама любить швидкість», — зазначив Порошенко.

«І друге рішення, яке зобов'язує ДБР порушити кримінальну справу проти нього за завідомо неправдиве повідомлення про злочин. І сьогодні ми тут з моєю юридичною командою для того, щоб повідомити це. Бо вони бояться і ховаються, вони не приходять на суд. І рішенням суду ми їх зобов'язуємо це зробити. А якщо вони цього не зроблять — будуть нести кримінальну відповідальність. Нас багато, народ з нами і точно їм це доведемо, бо їх нічого не врятує», — підкреслив Порошенко.

Схожі новини