Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Покаявся... З "порохоботом" Немчиновим провели "профілактичну" бесіду в Офісі Зеленського

У лютому 2019-го нинішній міністр перепостив допис, в якому Зеленського називали «кумиром бидла»

Міністра Кабінету міністрів Олега Немчінова, що змінив на посаді Дмитра Дубілета, «Слуги» викликали «на килим» за дописи в соцмережі.

Про це повідомив нардеп фракції «Слуга народу» Олександр Качура у Telegram, пише Главком.

Качура зазначив, що під час виборчої кампанії 2019 року Немчінов різко критикував нинішнього президента України Володимира Зеленського, пізніше він брав участь у праймеріз до виборчого списку партії «Європейська солідарність».

Зокрема, «Обозреватель» опублікував кілька скріншотів сторінки Немчінова у Facebook. Так, у лютому 2019-го чиновник перепостив запис, в якому Зеленського називали «кумиром бидла», а також супроводжував хештег #слугакремля відео гумористичного номера за участю Зеленського.

Також користувачі соцмереж зазначили, що новий міністр без портфеля брав участь у передвиборах до парламентського списку «Європейської солідарності».

Після публікацій в ЗМІ Немчінов написав, «шкодує, що постив неправду про „Слугу народу“ і Зеленського». «Всі факти про Зеленський були поширені з недостовірних джерел. Коли я познайомився з Зеленським особисто — змінив кардинально думку», — стверджує новообраний міністр.

«Я дякую прем’єр-міністру за пропозицію стати частиною урядової команди, а президенту за те, що для нього професіоналізм, проукраїнська позиція і викорінення корупції у владі є пріоритетом над тим, як ти голосував в 2019 році!» — додав Немчінов.