Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зеленський не задоволений роботою Офісу генпрокурора, НАБУ і СБУ

  • 05.03.2020, 17:34
  • 600

За словами президента, він наразі не може оцінювати роботу ДБР, оскільки керівництво цього органу тільки нещодавно було змінено.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Офіс генерального прокурора, Служби безпеки та Національного антикорупційного бюро не працюють на 100%.

Про це він повідомив під час зустрічі з представниками малого і середнього бізнесу Полтавської області, передає УНІАН.

Захід транслювався Офісом президента у Facebook. За словами президента, він наразі не може оцінювати роботу Державного бюро розслідувань, оскільки керівництво цього органу тільки нещодавно було змінено.

«Венедіктова тільки прийшла до ДБР, до неї поки що немає питань, тому що людина тільки прийшла, треба якийсь час», — пояснив він.

«Я дійсно вважаю, що СБУ, Генпрокуратура та НАБУ не працюють на 100%. Я дійсно вважаю, що більше часу було у НАБУ, ніж в усіх цих органів. Ці органи хоча б змінились… я вважаю, що це не результат такого органу, тому що саме вони займаються чиновниками, і коли ви порушуєте питання про топ-чиновників — то це питання, дійсно, до НАБУ», — заявив він.

При цьому Зеленський висловив переконання, що в СБУ краща ситуація, ніж в Генпрокуратурі.

«Це моє враження», — зауважив він.

Проте Зеленський відзначив «запізнілу реакцію» СБУ в Полтавській області під час заворушень у Нових Санжарах.

«Я знав інформацію про Нові Санжари, що саме місцева СБУ відреагувала дуже запізно, що готувались акції, і ми як держава не отримали цю інформацію. Люди зробили блокпости і підпалювали шини, і після цього приїхала Нацгвардія, тому що саме СБУ повинна була повідомити, значить, людина, яка займає місце в обласній СБУ, повинна бути замінена», — наголосив він.

Схожі новини