Передплата 2024 ВЗ

9 годин практичних знань, 10 ТОПових бізнесменів та 8000 гостей

  • 05.03.2020, 11:27
  • 619

Чого чекати від наймасштабнішого форуму Бізнес-Концентрат 5.0.?

10 квітня в Палаці Спорту, м. Київ пройде наймасштабніший форум для підприємців Бізнес-Концентрат 5.0. В рамках форуму запланована 9-ти годинна програма виступів від ТОПових бізнесменів України та ближнього зарубіжжя.

Спікери форуму поділяться своїми історіями успіху та невдач, дадуть практичні знання, розкажуть про тренди та тенденції в світі бізнесу, а також про майбутні перспективні ніші. Але найголовніше, що кожен гість отримає велику порцію натхнення та мотивації.

«На кожній події, яку ми організовуємо, ми ставимо перед собою 2 завдання. По-перше, підібрати спікерів, які зможуть дати і потужну порцію мотивації, і практичні знання в бізнесі. А по-друге, дати можливість гостям знайти однодумців, можливих партнерів для бізнесу, або просто створити навколо себе нове надихаюче оточення. Тому наша команда приділяє велику увагу контенту на сцені і нетворкінгу в залі. «- прокоментував засновник Prizmа, Артем Майдан.

Цього разу на одній сцені зберуться.

Василь Хмельницький — відомий український інвестор, засновник холдингової компанії UFuture, в яку входять соціальні та бізнес-проекти загальною вартістю $ 1 млрд. Засновник UNIT.City. Входить до ТОП-50 найбагатших людей України зі статком $ 240 млн.

Михайло Федоров — віце-прем'єр-міністр, Міністр цифровий трансформації. Крім політичної кар'єри, відомий digital фахівець і засновник компанії SMMSTUDIO. Керував digital-напрямком передвиборчої кампанії кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.

Вікторія Тігіпко — засновник і керуючий партнер венчурного фонду ТА Ventures, засновник закритого клубу приватних інвесторів iClub і ком'юніті для жінок-керівниць в IT і tech-бізнесі WTECH.

Олег Горохівський — співзасновник monobank першого в Україні мобільного банку. Клієнтам monobank стало вже більше 2 млн клієнтів, і він вважається найбільш швидкозростаючим банком без відділень в світі.

Оскар Хартманн — серійний підприємець, інвестор, філантроп, спортсмен. Засновник більше 10 компаній, капіталізація яких перевищує $ 5 млрд.

Маргулан Сейсембаєв — Казахський підприємець, засновник компанії «Сеймар». Учасник списку Forbes Kazakhstan «50 найвпливовіших бізнесменів-2019».

Олександр Конотопський — засновник і CEO Ajax Systems — найбільш титулованої бездротової системи безпеки в Європі. Компанія продає свою продукцію в більш ніж 70 країн світу і оцінюється в $ 100 млн.

Костянтин Єфименко — підприємець, президент фармацевтичної компанії «Biopharma», голова ради директорів компанії з виробництва гальмівних колодок для вантажних залізничних вагонів «Трібо».

Роман Прокоф'єв — співзасновник Jooble, одного з найбільших сервісів з пошуку роботи в світі. Тільки за 2019 рік Jooble скористалося понад 500 мільйонів людей.

Тимур Турлов — засновник і власник інвестиційної компанії Freedom Holding Corp., з ринковою капіталізацією понад $ 750 млн. Компанія побудувала мережу з 36 філій по всьому світу, а власний капітал холдингу становить $ 523 млн.

Також гостей форуму чекає активний нетворкінг, подарунки від партнерів, робоча книга, відеозаписи виступів, кава-паузи та вечірка.

Вартість квитків від 1600 грн.

Схожі новини