Передплата 2024 ВЗ

SkyUp скасував рейси до Турина через коронавірус в Італії

Авіакомпанія оголосила, що з 5 березня скасовує авіасполучення з італійським містом Турин через поширення коронавірусу на півночі Італії.

Пасажирам, які вже купили квитки на ці рейси пропонують здати їх або обміняти на інші.

Як повідомляють у пресслужбі SkyUp, відповідне рішення ухвалили тимчасово. Скасування авіарейсів діятиме до 25 жовтня 2020 року, однак у разі, якщо ситуація з поширенням коронавірусу нормалізується, то у SkyUp не виключають відновлення польотів і раніше.

«Пасажири, які вже придбали квитки на скасовані рейси, можуть звернутися за поверненням коштів або узгодити з перевізником можливість перебронювання на альтернативні рейси… Для заміни недоступні Іспанія, Португалія та Італія. Інші варіанти обговорюються індивідуально», — повідомляють в авіакомпанії.

Тим пасажирам, які купували авіаквитки через агентів та спеціальні сервіси, варто звертатися за отриманням відшкодування у цих сервісів. Якщо ж квитки купувати на сайті авіакомпанії, то повернути гроші або домовитися про зміну маршруту можна, написавши листа на адресу [email protected]. У компанії обіцяють відреагувати протягом 2 днів. У листі необхідно вказати номер бронювання.

Схожі новини