Передплата 2024 «Добра кухня»

Grohotsky отримав свій приз за перемогу у телепроекті «Українська пісня»

Після перемоги у Національному телепроекті «Українська пісня/Ukrainian Song Project» Grohotsky випускає свій новий сингл «Я Божевільний».

Над піснею працювала вся команда проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project». Власне, запис пісні — це і було нагородою виконавця за перемогу у масштабному проекті.

«Це новий крок у моїй творчій кар’єрі, — розповідає Grohotsky. — Пісня, яку ми записали, насправді давно у моєму репертуарі, але цей запис став для мене експериментом, адже сингл «Я Божевільний» отримав нове звучання — так, як раніше я не практикував.

Ми довго сиділи на студії, переслухали десятки пісень, довго обирали… І знайшли серед всіх моїх пісень — «Я Божевільний». Спробували — і нам вдалося! Тож у цій композиції почуєте нового Grohotskу".

«Я Божевільний» — про тонкі грані відносин, коли пристрасть і емоції розбурхують і переповнюють свідомість.

Для того, щоб злетіти над байдужим містом, тобі зможе допомогти лише вчасно підставлене крило коханої людини. Це почуття, які так потрібні нам, і які спонукають нас до чогось неможливого, інколи навіть до БожеВільного…

А вже зовсім скоро продакшн проекту «Українська пісня/Ukrainian Song Project» відзніме відео на пісню Grohotsky «Я Божевільний».

Схожі новини