Передплата 2024 «Добра кухня»

"Зняти «прокляття» з банкнот". У Тернополі жінка віддала шахрайці 350 тис. грн

Взамін власних грошей жінка отримала пакет з газетними вирізками, які ще три дні тримала під подушкою

Про це повідомляє zaxid.net з посиланням на сектор комунікацій Головного управління Нацполіції в Тернопільській області,

Наприкінці минулого тижня, коли потерпіла йшла додому, до неї з розмовою підійшла невідома. Перехожа сказала, що володіє певними знаннями, а також знає про хворобу сина жінки і може допомогти. Тернополянка, у якої дійсно дитина має серйозні проблеми зі здоров'ям, повірила невідомій.

Невдовзі до них підійшла ще одна жінка (ймовірна спільниця), якій псевдоворожка також запропонувала допомогу і та охоче погодилася. Шахрайка заявила, що всі родинні нещастя у них — від «брудних» грошей, над якими потрібно провести «ритуал очищення». Вона сказала жінкам принести гроші, воду та сіль. Коли ті виконали настанову, «ворожка» спакувала гроші у два однакових пакети і почала над ними щось шепотіти. Потім шахрайка повернула пакунки жінкам, сказала їх не відкривати, а покласти під подушку та на третій день принести на те ж місце, аби «завершити процедуру».

На третій день тернополянка прийшла на місце запланованої зустрічі, але там нікого не було. Відкривши пакунок, вони виявила в ньому газетні вирізки. Сьогодні жінка звернулася у поліцію.

За словами начальника сектору відділу кримінальної поліції Тернопільського відділу поліції Віктора Демчана, інша жінка, яка вдавала клієнтку ворожки — її спільниця. Правоохоронці опрацьовують відеозаписи з камер спостережень та встановлюють підозрюваних та їхнє місце перебування.

Схожі новини