Передплата 2024 «Добрий господар»

Ірина Геращенко: Кандидатка від «Європейської Солідарності» Вікторія Пташник викликає своїх конкуренток на теледебати – вони бояться

  • 02.03.2020, 15:30
  • 648

Теледебати між кандидатами в депутати по 179 округу дозволять виборцям зробити свідомий вибір, а не голосувати за «кота в мішку».

Про це повідомила співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко в коментарі журналістам, передає пресслужба партії «ЄС».

«Ми повернулись зі 179 виборчого округу, де зараз відбуваються довибори до Верховної Ради. Цікава там ситуація: можливо вперше в українській історії за перемогу змагаються жінки-політикині. Наша політична команда там представлена єдиним опозиційним кандидатом Вікторію Пташник. І вона скаржиться, що місцева влада, обладміністрація забороняє зустрічі з нею громадянам на окрузі. Глава облдержадміністрації за ручку водить за собою кандидата від команди Зеленського.

Ми ще раз хочемо озвучити пропозицію пані Вікторії Пташник своїм конкуренткам — вийти на теледебати, аби виборці почули, як ці кандидатки до Верховної Ради збираються голосувати за закон про ринок землі, як вони збираються підтримувати ті чи інші закони, які стосуються економіки, як вони розуміються на проблемах округу", — підкреслила Ірина Геращенко.

Схожі новини