Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Арахамія заявив, що призначення Тігіпка в уряді не буде

  • 29.02.2020, 08:33
  • 509

Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія підтвердив, що на позачерговому засіданні Верховної Ради 4 березня будуть розглянуті кадрові зміни в Кабміні.

Про це Арахамія заявив в ефірі «Свобода слова Савіка Шустера», передає Українська правда.

«Дійсно, в Кабміні зараз є такі вимоги, що наближається економічна криза нібито, є ознаки. Є можливість епідемії коронавірусу і треба Кабмін перетворити, фактично, в штаб.

Для того, щоб він став штабом, треба зробити декілька кадрових рішень, в тому числі. Ми хочемо посилити Кабмін, зробити його більш оперативнішим, більш досвідченим і таке інше… Когось долучити та когось вилучити, в тому числі".

Водночас, зазначив голова фракції, кандидатура бізнесмена Сергія Тігіпко не буде розглядатись на посаду очільника уряду. «Ні, цього не буде», — відповів на запитання Арахамія.

Також він відмовився називати будь-які прізвища осіб, кого можуть призначити до нового складу Кабміну, хоча підтвердив, що йому відомі ці зміни. «Коли ви оголосите будь-яке прізвище — на людину ллється стільки бруду, що я просто не хочу навіть людину так підставляти під ризики», — пояснив «слуга».

Окрім того, парламент має також розглянути законопроєкти, які блокуються розглядом «земельних правок». У блокуванні роботи Верховної Ради глава фракції звинуватив фракцію Опозиційна платформа «За життя. Очікується також звітування правоооронців перед нардепами.

Схожі новини