Передплата 2024 ВЗ

"Здоровий глузд має поширюватися швидше, ніж коронавірус", - Супрун закликала українців не панікувати даремно

  • 25.02.2020, 19:35
  • 949

Колишня міністерка охорони здоров'я України дала корисні поради, як вберегти себе і своїх близьких від небезпечної хвороби

На думку колишньої міністерки охорони здоров'я України, критичне мислення і здоровий глузд зроблять вагомий внесок у зменшення дезінформації про поширення небезпечних хвороб.

«Одна з найважливіших порад — зберігайте спокій і допомагайте одне одному. Час таких випробувань гарна нагода для поширення здорового глузду, тому мобілізуймося», — написала Уляна Супрун на своїй сторінці у Facebook.

Лікарка склала список надійних джерел, у яких можна прочитати про швидкість поширення коронавірусу, а також подала декілька слушних рекомендацій, що допоможуть зменшити ризик захворіти на COVID-19.

«Пам'ятайте, що за симптомами коронавірус схожий на гостру респіраторну інфекцію — переважно це гарячка, кашель, труднощі з диханням. Симптоми можуть проявитися через 2−14 днів після зараження, хоча зараз відомі випадки більш тривалого інкубаційного періоду. Вірус може спричинити запалення обох легень», — наголосила Супрун.

Схожі новини