Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Весна за вікном: в Україні температура підскочить до +14

  • 25.02.2020, 20:50
  • 770

У середу, 26 лютого, в Україні очікується різке потепління. Температура повітря на заході і півдні країни прогріється до +14 градусів

Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook, інформує Obozrevatel. В інших областях температура підніметься до +12 градусів.

«Трохи свіжіше буде на Харківщині, Сумщині та, що незвично, на Закарпатті, +4…+7 градусів. Вітер з поривами до 15−20 м/с, тобто, штормовими, буде завивати в східних областях, на півдні, у Дніпропетровській, Черкаській областях та Полтавщині. На решті території південно-західний вітер обіцяє бути помірним», — уточнила Діденко.

За її словами, дощі пройдуть в західній частині, в Карпатах з мокрим снігом. Місцями невеликі — можливі в північній частині.

«Однак переважна більшість території України буде належати сухій погоді. У Києві 26-го лютого буде хмарно, без істотних опадів, хіба що в окремих районах невеликий дощ. Вітер південно-західний, помірний. Температура повітря вночі +2…+5 градусів, завтра вдень потеплішає до +8…+10 градусів», — зазначила синоптикиня.

[socpost]
[/socpost]

Дощів, за словами народного синоптика Леоніда Горбаня, очікувати не варто.

Схожі новини