Передплата 2024 ВЗ

Від початку року аварійна служба «Львівгазу» опрацювала 3,5 тис. викликів

Лише від початку цього року аварійна служба 104 «Львівгазу» відреагувала на 3,5 тис. викликів від споживачів Львівщини. В середньому за одну добу АДС отримує 64 виклики.

Основною причиною звернень є витоки газу. За неповні два місяці 2020 року аварійні бригади виявили та ліквідували 3 064 витоків в будинках споживачів Львівської області та 1 793 — у Львові. Розповсюдженими також є виклики з підозрами на отруєння чадним газом та псевдозамінування.

«Несправність газового обладнання, його самовільне встановлення і ремонт особами, котрі не мають на це права — основні причини, через які відбуваються витоки газу. Споживачі блакитного палива часто нехтують елементарними правилами безпеки, а це може призвести до фатальних наслідків. Окрім частих викликів про витоки газу, ще є виклики про псеводозамінування, від початку року лише у Львові таких було десять», — зазначає начальник АДС АТ «Львівгаз» Тарас Радчук.

Бригади «104» постійно удосконалюють свої фахові навички в реальних умовах: приймають участь у змаганнях газових аварійних служб, а також у тренувальних навчаннях з іншими службами екстреного реагування. Адже саме від рівня професійної майстерності залежить швидкість та якість реагування фахівців аварійно-диспетчерської служби «Львівгазу» в екстрених ситуаціях.

Аварійно-диспетчерська служба «Львівгазу» працює 24 години на добу, сім днів на тиждень. Якщо ви відчули запах газу у квартирі, потрібно негайно викликати аварійну службу за номером «104», а до прибуття бригади діяти за вказівками диспетчера.

Схожі новини