Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Росії відреагували на бажання Трампа щодо "примирення" України і РФ

  • 24.02.2020, 19:40
  • 748

Російський депутат Держдуми від анексованого українського Криму вважає, що Україна і Росія "ніколи не сварилися".

Перший заступник голови комітету Ради Федерації — верхньої палати парламенту РФ з міжнародних справ Володимир Джабар вважає, що політика Сполучених Штатів показує, що Вашингтон влаштовує конфронтація Росії і України.

Так російський сенатор прокоментував слова президента США Дональда Трампа про надії на «примирення» України з Росією, повідомляє DT.UA.

«Якщо це буде щире бажання Трампа, яке буде реалізовано після його переобрання, то це чудово. Але, боюся, що ми знову зіткнемося з нестиковкою передвиборних обіцянок і реальних справ», — сказав Джабар в коментарі російському агентству «РБК».

У нижній палаті — Державній думі — вважають, що Росія «ніколи не сварилася». Так сказав депутат Держдуми від незаконно анексованого Росією українського Криму Руслан Бальбек, передають російські державні агентства.

Нагадаємо, що президент США Дональд Трамп заявив, що Росії і Україні необхідно «помиритися. «Мені б хотілося, щоб вони порозумілися. Якби їм це вдалося, це було б здорово для всього світу», — сказав Трамп.

Схожі новини