Передплата 2024 «Добра кухня»

У МОЗ розповіли про стан евакуйованих з Уханя

  • 24.02.2020, 16:13
  • 644

Громадяни, які перебувають в обсервації у медцентрі Нацгвардії "Нові Санжари" на Полтавщині, почуваються добре та не мають жодних симптомів гострих респіраторних захворювань.

Про це повідомив в. о директора Центру громадського здоров’я МОЗ Ігор Кузін на брифінгу у понеділок, повідомляє Укрінформ.

«Станом на ранок під час чергового медичного огляду лікарями, які працюють зараз в обсервації, не було зафіксовано перевищень температури. Усі особи, які перебувають наразі в обсервації, почуваються добре. Щодо особи, яка вчора пред'являла певні скарги на шлунково-кишковий тракт, — з нею також все добре… Позаштатних ситуацій немає, працюють лікарі-епідеміологи на місцях», — сказав Кузін.

Як повідомляв Укрінформ, 20 лютого в харківському аеропорту приземлився літак із 45 громадянами України та 27 іноземцями, яких евакуювали з китайського міста Ухань, де зафіксовано спалах коронавірусу. Після огляду і проходження прикордонного та митного контролю їх автобусами превезели в Нові Санжари на Полтавщині, де вони перебувають на обсервації у медичному центрі Нацгвардії.

Загалом на обсервації перебуває 94 людини — включно з екіпажем та супроводжуючими особами.

Схожі новини