Передплата 2024 «Добрий господар»

Стало відомо, хто у Зеленського курирує будівельну галузь

  • 24.02.2020, 14:13
  • 882

Перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов відповідає за територіальний розвиток, будівельну галузь та все те, що стосується Міністерства розвитку громад і територій.

Про це в інтерв'ю Економічній правді розповів нардеп, член Комітету В Р з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Іван Юнаков.

«У Володимира Зеленського в ОП практично кожна людина індивідуальна. На мій погляд, немає такого, щоб всі зібралися і рівнялися на когось одного, „найрозумнішого“ або „найдосвідченішого“. Трофімов у своїй галузі, Богдан (інтерв'ю відбулося до призначення Єрмака — ред.) у своїй — всі самодостатні і незалежні від інших. У будь-якому випадку всі підкоряються Зеленському та його політиці. Це абсолютно точно», — сказав Юнаков.

За його словами, у будівельній галузі величезна кількість граців.

«Сказати, що один гравець «веде» галузь, некоректно. Є різні групи впливу і кожна група впливу намагається поставити свого фахівця, довірену особу, так би мовити.

Основна група впливу — це Трофімов. Всі гравці працюють з ним. Вони зацікавлені у тому, щоб сфера була «біла». Всі вже зробили собі реноме і хочуть працювати за прогнозованими правилами. Судячи з інформації, яку я маю, практично всі намагаються налагодити чіткі правила гри", — додав Юнаков.

Схожі новини