Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Суд поновив Насірова на посаді голови ДФС

  • 24.02.2020, 13:40
  • 806

Шостий апеляційний адміністративний суд залишив у силі рішення про відновлення Романа Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби України.

Про це повідомляє УНН із посиланням на ухвалу суду.

Так, суд залишив без задоволення апеляційні скарги Кабінету Міністрів України, Державної фіскальної служби України, народного депутата України Андрія Журжія.

«Рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 11 грудня 2018 року в частині визнання протиправним та скасування розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 року № 35-р „Про звільнення (Насірова — ред.) з посади Голови Державної фіскальної служби України“ залишити без змін», — йдеться в ухвалі суду.

Як повідомлялося в УНН, Кабінет міністрів України й Державна фіскальна служба (ДФС) подали апеляційні скарги на рішення суду про відновлення на посаді колишнього голову ДФС Романа Насірова.

Також, 11 грудня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби України та поновив його на посаді.

Нагадаємо, 31 січня 2018 року Кабінет міністрів України звільнив Романа Насірова з посади голови Державної фіскальної служби.

Як повідомлялося, голова ДФС Роман Насіров та керівник департаменту обвинувачуються у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 364 К К України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Окрім того, голові ДФС інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст. 366 (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

Схожі новини