Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Журналіст запропонував розважати евакуйованих з Уханя українців. У мережі вибухнув скандал

  • 22.02.2020, 15:12
  • 2 113

Більшість користувачів підтримали пропозицію журналіста і запитали, куди можна передати книги для евакуйованих

Евакуйованим із Китаю в медичному центрі «Нові Санжари» заборонено виходити на вулицю, тому з розваг у них є тільки телефон і телевізор.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів київський журналіст Олександр Махов, який знаходиться разом з евакуйованими на 14-денному карантині. Він поскаржився на нудьгу і запропонував розважити людей, інформує Главком.

Журналіст попросив влаштувати концерт, передати книги або привезти стіл для настільного тенісу в медустанову. Користувачі розкритикували ідею Махова і буквально накинулися на нього.

«Я закликаю полтавські колективи, щоб ви приїхали під стіни цього закладу в Нові Санжари, наприклад, туди, де контрольно-пропускний пункт, і влаштували для пасажирів і членів екіпажу невеличкий концерт. Я думаю, що люди будуть задоволені підтримкою», — сказав журналіст на відео.

Під публікацією Махова залишили близько 200 коментарів. Більшість користувачів підтримали пропозицію журналіста і запитали, куди можна передати книги для евакуйованих. Але знайшлися і ті, хто назвали це шоком і перебором.

Схожі новини