Передплата 2024 «Добра кухня»

"Нас уже звинувачували, що війна через нас": переселенці привезли в Нові Санжари їжу для людей з Уханя

  • 21.02.2020, 17:35
  • 1 200

Переселенці з Донецька, ветерани АТО та інші небайдужі українці привезли смаколики для евакуйованих з Уханя співвітчизників, яких помістили на карантин у Нових Санжарах.

Відповідне фото опублікував у Facebook журналіст Володимир Рунець, передає OBOZREVATEL.

«Приїхали переселенці з Донецька. Привезли все, що змогли. „Нас уже звинувачували, що війна через нас. Цих людей звинуватять, що вірус через них“. Від інтерв'ю відмовилися, розвантажили машину й поїхали», — поділився він зворушливою історією з місця подій.

Про це також написала журналістка Тетяна Доцяк, яка разом із колегами привезла в Нові Санжари їжу для українців із Китаю й побачила там багато однодумців.

«При нас переселенці розвантажили мікроавтобус з напоями та солодощами. Ветерани АТО обіцяють привезти піцу. А завтра з Харкова їде Автомайдан з підтримкою моральною та гуманітарною. Люблю», — написала вона на особистій сторінці у Facebook.

Зі свого боку Олександр Блінов — начальник медцентру «Білі Санжари», де зараз перебувають евакуйовані — пообіцяв, що всі гостинці будуть передані їм після перевірки.

«Я на дурного не схожий, щоб не забрати ці продукти. Чому я повинен людей обділяти? У мене є мій представник із тилу, який подивиться це все. Мінімальна перевірка буде, зрозумійте правильно, тому що обережність», — сказав він.

Схожі новини