Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Нардепи просять Баканова порушити кримінальну справу через протести на Львівщині

  • 21.02.2020, 13:15
  • 687

На думку депутатів, дії громадян у Винниках містять ознаки злочину за ст.295 КК (заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку)

Народні депутати попросили голову Служби безпеки Івана Баканова порушити кримінальну справу через протести у Винниках на Львівщині, куди мали привезти евакуйованих з Уханя громадян України. Про це інформує Українська правда, передає 4 студія.

«Просимо порушити кримінальне провадження, виявити та притягти до відповідальності осіб, які закликали до вчинення дій, що загрожують громадському порядку, перекривали трасу та блокували госпіталь з метою недопуску на територію України евакуйованих з міста Ухань громадян України», — йдеться у повідомленні.

На думку депутатів, дії громадян у Винниках містять ознаки злочину за ст. 295 КК (заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку).

З невідомих причин бланк документа датований 25 вересня 2019 року.

Нагадаємо, 19 лютого у Львівській області люди притягли шини та перекрили під’їзд до госпіталю ветеранів війн та репресованих, бо боялися, що до них привезуть евакуйованих із китайського міста Ухань.

Схожі новини