Передплата 2024 «Добрий господар»

Зеленський з Гончаруком мають їхати в Нові Санжари і заспокоїти місцевих мешканців, що небезпеки для їх здоров’я немає – нардеп

  • 20.02.2020, 13:27
  • 964

Недолугість дій влади та провокаційні заяви депутатів від «Слуг народу» щодо евакуації українців з китайського Уханя ганьблять нашу державу на весь світ.

Про це заявив депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко в коментарі журналістам, повідомляє пресслужба партії «ЄС».

За словами Олексія Гончаренка, саме заяви депутата «Слуги Народу» Олександра Дубінського спровокували хвилю протестів по регіонам України проти розміщення на карантин у медичних або санаторно-лікувальних закладах українців, евакуйованих з Уханя.

«Результат ми маємо — вони зганьбили всю країну. Бо зараз весь світ дивиться, що це відбувається в країні. У нас літак літає над країною і не має де сісти йому, з нашими громадянами», — зазначив він.

«Я думаю, що в Нові Санжари має їхати Зеленський з Гончаруком разом і пояснювати людям. Вибачатися за свою бездарність, що вони не в змозі нормально нічого зробити», — прокоментував депутат протистояння між місцевими жителями та правоохоронцями в селищі міського типу Нові Санжари у Полтавській області, де протестують проти завезення до них евакуйованих із Китаю людей.

«У мене немає слів, бо в цьому як в краплині води відображається, що вони не здатні абсолютно ні на що. Повна імпотенція», — додав він.

«Користуючись можливістю я хотів би заспокоїти українців — не треба такої паніки. Цей коронавірус — це не якась така жахлива історія. Набагато жахливіше для України така влада. Цей Зе-вірус набагато гірше, ніж той коронавірус. Він набагато більше проблем нам всім приносить», — сказав представник «Європейської Солідарності».

«Мені соромно за владу моєї держави», — підкреслив Олексій Гончаренко.

Схожі новини