Передплата 2024 ВЗ

Аваков закликав мітингувальників під Новими Санжарами, куди мають привезти евакуйованих з Китаю українців, не вірити фейкам

  • 20.02.2020, 13:13
  • 840

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, коментуючи евакуацію з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань, закликав людей, які мітингують, не піддаватись паніці та не вірити фейкам.

Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Так, міністр ще раз наголосив, що обсервація евакуйованих буде тривати 14 діб у Полтавській області у санаторії Національної гвардії у Нових Санжарах.

«Окремо звертаюсь до місцевих жителів, не треба піддаватися паніці та вірити фейкам. Ми зробили все, щоб наші громадяни були захищені від потенційних загроз. Я радий повідомити, що всі на борту літаку здорові, добре себе почувають, але трішки заморені. Це інформація з борту літака», — зазначив Аваков.

Він також пояснив, що літак авіакомпанії SkyUp, за рішенням урядової комісії, доправив громадян в аеропорт «Бориспіль». Планувалось, що цей літак приземлиться в Харкові, але там був сильний туман.

Евакуйовані українці з Китаю будуть перебувати на карантині e санаторії в селищі Нові Санжари на Полтавщині, де за ними будуть наглядати кваліфіковані лікарі та медсестри.

Нагадаємо, літак з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань з українцями та іноземцями, який після дозаправки вилетів з Києва, прибув до Харкова об 11:50.

На борту перебувають 45 українців та 27 іноземців, а також екіпаж та лікарі. Зазначається, що всі здорові.

У Міжнародному аеропорту Харкова літак з Уханя розмістять на ізольованій стоянці.

Схожі новини