Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Акція протесту підприємців на Банковій: До Офісу президента підігнали автозаки

  • 19.02.2020, 13:22
  • 1 569

У середу, 19 лютого, до Офісу президента України на вул. Банкову у Києві підігнали автозаки.

Про це повідомив у Facebook користувач Василь Савчур.

«На Банковій припарковані лімузини: класу Lux», — написав Савчур, додавши світлину з місця подій.

На фото, оприлюдненому Савчуром, можна побачити 4 вантажівки для перевезення людей.

Сьогодні, 19 лютого під Офісом президента України розпочалася акція протесту проти змін в оподаткуванні та звітності підприємців.


В руках у мітингувальників плакати з написами #SaveФОП, «Не ФОПів души, а з митницею виріши», «Ми хочемо працювати в Україні», тощо.

Перед мітингувальниками виступили активісти, народні депутати, повідомляє Цензор.НЕТ.

«Ми за збереження і розвиток спрощеної системи оподаткування, за скасування норм законів 128, 129 (фіскалізація ФОП, „кешбек“). Ми проти свавілля контролюючих органів, ми проти знищення мікробізнесу корупцією та корупціонерами. Ми за лібералізацію, обіцяну Володимиром Зеленським на президентських і парламентських виборах, ми за скасування фіскалізації всіх мікропідприємців, ми за можливості кожного українця легко і просто почати і вести власну справу, ми за різноманітність робочих місць, за конкуренцію, яка зменшує ціни і знищує монополії. Ми проти диктатури влади, олігархату і транснаціональних компаній. Ми вимагаємо скасування фіскалізації для мікропідприємництва! Ми вимагаємо мораторій на перевірки, податкову реформу і ухвалення законопроєктів 2644, 2645!» — заявили організатори акції.

Мітингувальники вимагають зустрічі з президентом Зеленським.

«Зараз у нас є можливість підтримати цих людей і в найближчі дні зробити єдину правильну річ — розглянути законопроекти № 2644 і № 2645, якими пропонується скасувати обов’язкове застосування РРО», — написала нардепка від «ЄС» Ніна Южаніна.

Схожі новини