Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Дискредитація Майдану та Революції Гідності стала можливою через позицію влади - В'ятрович

  • 19.02.2020, 11:58
  • 644

Інформаційні атаки проти Майдану та проти Революції Гідності стали можливими в Україні через позицію керівництва держави.

Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир В’ятрович з трибуни парламенту, повідомляє телеканал «Прямий».

«Цього тижня, до цих інформаційних атак проти Майдану та проти Революції Гідності долучилися проросійські медіа в Україні, які поширюють інформацію що дискредитує Майдан, представляючи його і Революцію Гідності, як переворот, який дискредитує героїв Небесної Сотні.

Але треба розуміти, що це стало можливим через позицію керівництва держави, призначення адвоката Януковича, Олександра Бабікова, заступником Державного бюро розслідувань — це не лише наруга над родичами героїв Небесної Сотні, це і є сприяння до розвороту в оцінці Майдану в догоду Російській Федерації", — заявив нардеп.

Нагадаємо, колишнього адвоката експрезидента України Віктора Януковича — Олександра Бабікова — призначено першим заступником керівника Державного бюро розслідувань Ірини Венедиктової.

Також п'ятий президент України та лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко заявив, що призначення Олександра Бабікова у ДБР є демонстрацією наступу антимайдану.

Схожі новини