Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Меган Маркл спеціально зіпсувала день народження Кейт Міддлтон - сестра герцогині Сассекської

  • 18.02.2020, 20:37
  • 891

Саманта Маркл дала чергове скандальне інтерв'ю.

Зведена сестра герцогині Сассекської Саманта Маркл, яка нещодавно заявляла, що вихід з королівської родини- ідея Меган, знову виступила з резонансною заявою.

Як пише ТСН, у нещодавньому інтерв'ю, опублікованому у виданні Daily Star, жінка стверджує, що Меган з ревнощами ставиться до Кейт Міддлтон.

Саме тому свою заяву про складання монарших обов'язків вони з Гаррі випустили напередодні дня народження герцогині Кембриджської. За словами Саманти, це було навмисно зроблено, щоб зіпсувати Кейт день народження.

«Погано, що вона оголосила про це перед днем народження Кейт. Я думаю, вона просто ревнувала чудову Кейт і хотіла привернути увагу до себе. Вона ніколи не зможе зрівнятися з нею, тому що Міддлтон — ікона!» — зауважила Маркл та додала:

«Я вражена тим, як Кейт вміє зробити так, що сукня за 200 доларів буде мати вигляд на всі два мільйони».

Також Саманта зауважила, що ще влітку Меган і Гаррі на прем'єрі фільму «Король-лев» звернулися до президента компанії The Walt Disney з проханням знайти роботу для Меган. Жінка вважає, що такі дії були непристойні і передчасні. На її думку, це потрібно було робити тільки після того, як вони офіційно відмовилися від своїх королівських ролей.

«Це неповага до королівського протоколу. Все одно, що змінити дружину і дати свій номер телефону за обідом до того, як подати на розлучення», — порівняла дії герцогів Маркл.

Нагадаємо, королівська родина заявила про бажання жити на дві країни — Британію і Канаду у заяві про їхній із королівської родини. Таке рішення пари шокувало не тільки шанувальників пари, але і рідних принца. Але згодом королева Єлизавета І І все ж таки підтримала рішення подружжя відмовитися від королівських привілеїв і повідомила про «перехідний період» у цьому процесі.

Своє рішення про Гаррі пояснив тим, що після одруження з американською акторкою Меган Маркл вони сподівалися, що продовжать служити королеві, але без державного фінансування, але це було неможливим. Також відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл все-таки не зможуть використовувати титули Його і Її Королівська високість. Також вони не отримуватимуть кошти на виконання своїх королівських обов'язків. Разом з цим пара зголосилася відшкодувати кошти платників податків, витрачені на реконструкцію їхнього сімейного котеджу Frogmore — він залишиться їхнім домом у Британії. Обійдеться це парі у близько 2,4 млн фунтів.

Окрім того, якщо принц Гаррі та Меган Маркл ухвалили рішення вийти з королівської, то повинні повернути британським платникам податків гроші, які були витрачені на весілля. Загалом борг пари на сьогодні становить 5 млн фунтів стерлінгів.

Також королева Єлизавета І І позбавила онука та його дружину ролі послів молоді країн Співдружності. Подейкують, що це була одна з найулюбленіших місій подружжя. Наразі подружжя проживає у Канаді, де вже встигли викликати незадоволення місцевих мешканців. Канадці були вимушені скласти петицію з проханням не покривати рахунки королівському подружжю за допомогою платників податків.

Чим займаються герцоги у Канаді достеменно невідомо, однак нещодавно стало відомо, що подружжя зароблятиме собі на життя, знімаючи документальні стрічки. Пара займатиметься виробництвом і озвученням документальних фільмів на соціальні теми, зокрема, психічне здоров'я та зміна клімату. А також повідомлялося, що Меган начебто стане ведучою реаліті-шоу «I Do, Redo». Так, герцогиня допомагатиме своїй подрузі-дизайнерці Джессіці Малроні планувати другу весільну церемонію для пар, у яких перша була невдалою через трагедію.

Схожі новини