Передплата 2024 «Добра кухня»

"Оман-гейт Зеленського почався з таємниці, з того, що він хотів приховати цю поїздку та її деталі",- Княжицький

  • 17.02.2020, 17:57
  • 631

Якщо Зеленський не змінить манери своєї поведінки, надалі дуритиме український народ і сподіватиметься через маніпуляції втримати владу, нічого хорошого в Україні йому не світить.

Про це депутат фракції «Європейська Солідарність» Микола Княжицький сказав у своєму відеоблозі.

«З ким зустрічався Зеленський в Омані? З Патрушевим, з Сурковим, з майже покійним султаном Оману, з керівництвом цієї держави, чи він там відпочивав? Останні скандали, пов’язані з розслідуванням Радіо Свобода, можуть взагалі поставити під питання існування стабільності в українській владі. І це не випадково. Тому що маленька брехня завжди породжує великі наслідки. Маленьке лукавство завжди породжує трагічну історію», — сказав Княжицький.

Княжицький зазначив, що зміст будь-яких переговорів рано чи пізно може стати відомим суспільству.

«Очевидно, політикам в усьому світі потрібно вести переговори в тому числі і приховані. Але не має нічого прихованого, навіть розмова президента Трампа з президентом Зеленським стала підставою для розслідування і початку процедури імпічменту. І хоча ця процедура не дійшла до кінця, все одно американське суспільство дізналося про дуже багато сторінок цієї довгої американо-української епопеї, де внутрішня політика замішана на зовнішній, а порушення різних американських політиків стали причиною пониження їхнього рейтингу», — зауважив депутат.

Відеоблог можна переглянути тут.

Схожі новини