Передплата 2024 «Добрий господар»

На Свято Валентина у Львові поєднали долі українка та житель африканського Буркіна Фасо

14 лютого, на Свято Валентина, у Залізничному відділі ДРАЦСу Львова на рушничок щастя стали 23-річна уродженка Миколаївського району Львівщини Наталія та 34-річний Бадіні Мусса із Буркіна Фасо (держава у Західній Африці). Молодята прийшли у “Дім щастя” у вишуканих червоних вишиванках. На урочисту розписку завітала журналістка “ВЗ”, яка розпитала молодят про історію їхнього кохання, плани на майбутнє та як відзначатимуть медовий місяць.

Наталя працює кухарем в одному з ресторанів центру Львова, Бадіні — на підприємстві «Львівхолод». Пара зустрічалася чотири роки. Наречена пригадує, познайомили їх спільні друзі. «Це моя подруга нас звела, яка була знайома з другом Бадіні. Сказала мені: «У мене є один хороший хлопець, він тобі сподобається». Я навчила свого коханого української мови, — каже наречена. — Коли ми познайомися, Бадіні знав лише слово «Добре».

Бадіні каже, що Наталія його захопила щирістю, і тим, що завжди підтримувала. «Це красива українська жінка, яку щиро кохаю», — зізнався наречений. «Це найдобріша людина у світі, — додала Наталія, яка мило поглянула на свого коханого Бадіні. — Він поважає мене, моїх батьків. І він мене терпить. У мене дуже жахливий характер!.. Бадіні дуже смачно готує, зокрема борщ, прибирає в хаті. Любить готувати і смакувати усі страви, де є м’ясо».

Наталія пригадує, що її мама добре поставилася до кавалера із Західної Африки. А ось тато був проти… Та, коли особисто познайомився із Бадіні, зрозумів, що його дочка буде щаслива. «Знаєте, в українських сім’ях не дуже добре ставляться до іноземців, — продовжує розмову Наталія. — Живуть стереотипами. У мене не було стереотипів. Скажу вам одну річ. Не довіряла людям, доки не познайомилася з Бадіні. Відчула, що саме цій людині можна довіряти. Відчула, що з цією людиною мені треба ставати кращою. Захотіла міняти себе.».

Запитую, як кавалер зробив пропозицію руки і серця. Наталія каже, це було красиво, романтично, вишукано. Коли дівчина прийшла втомлена з роботи, вдома її чекав накритий стіл. Хлопець приготував смачну вечерю. Потім сказав Наталії одягнутися у національний одяг — вишиванку. Став на коліна і сказав найголовніші слова — «Виходь за мене!». «Навіть не сумнівався, що вона скаже „Так!“, — додав Бадіні. — Я знаю, що наше кохання сильне. Це перша людина, яка мене підтримала в Україні. Якщо були якісь проблеми — вона завжди була поруч зі мною. Наталія — добра людина. Буду робити все, щоб ми були щасливими».

Молоде подружжя зізналося журналістці «ВЗ», що планують медовий місяць у Парижі. Бадіні каже, готовий стати батьком. «Скільки дітей хочу? Та скільки Бог дасть», — відповів.

Схожі новини