Передплата 2024 «Добра кухня»

На КПВВ "Чонгар" відкрили центр надання адмінпослуг для кримчан

  • 12.02.2020, 18:34
  • 1 281

У середу, 12 лютого, в сервісній зоні КПВВ «Чонгар» відкрили Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Про це повідомляє Крим.Реалії.

Як зазначила начальник ЦНАП Новотроїцької сільради Ірина Собчишена, центр адмінпослуг працює з 11 лютого. За її словами, тут вже можуть надавати 168 видів послуг.

«ЦНАП працює з учорашнього дня в тестовому режимі. Ми працюємо в повну силу. Ми отримали всі доступи до всіх державних реєстрів. Вчора було оформлено два паспорти для виїзду за кордон для громадян України», — сказала Собчишена.

За її словами, кримчани найбільше потребують надання саме паспортних послуг. «Сьогодні були жителі Криму, консультувалися. Я сподіваюся, що їм буде зручно обслуговуватись саме на КПВВ „Чонгар“», — зазначила Собчишена.

Після відкриття ЦНАП на КПВВ «Чонгар» почалося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з прав людини, деокупації і реінтеграції тимчасово окупованих територій. У ньому також беруть участь міністр з питань ветеранів і тимчасово окупованих територій Оксана Коляда, уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.

Раніше в Херсонській ОДА повідомляли, що в сервісній зоні КПВВ «Чонгар» планують «реалізацію хаба — зовсім іншого підходу до надання адміністративних послуг».

Схожі новини