Передплата 2024 «Добрий господар»

На Львівщині п’яний чоловік сильно побив фельдшера "швидкої", який приїхав на виклик

  • 12.02.2020, 17:33
  • 858

У Червонограді Львівської області за побиття фельдшерки бригади "швидкої допомоги" чоловіку загрожують виправні роботи терміном до одного року.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Червоноградський відділ поліції 11 лютого о 22.20 за допомогою звернулися медики «швидкої». Вони повідомили, що пацієнт до якого прибули на виклик, перебуває у стані алкогольного сп’яніння, поводиться неадекватно та заподіяв фельдшеру тілесні ушкодження.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група негайно прибули за вказаною адресою. Поліцейські припинили правопорушення та затримали 45-річного місцевого жителя, який заподіяв тілесні ушкодження 37-річній мешканці Червонограда. Фельдшерку госпіталізовано з діагнозом «забійні рани обличчя, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку».

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном до двохсот годин, або до одного року виправних робіт.

Проводиться досудове розслідування.

Схожі новини