Передплата 2024 «Добра кухня»

Ми не боїмося і влада Зеленського має про це знати – під стінами ДБР відбулася акція на підтримку Софії Федини

  • 12.02.2020, 12:11
  • 738

Ми не боїмося і влада Зеленського має про це знати – заявила народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар під час акції на підтримку Софії Федини, яка відбувається під стінами офісу Державного бюро розслідувань.

Як відомо, народного депутата Софію Федину викликали до ДБР для вручення їй підозри «у погрозі вбивством щодо Президента України». В акції беруть участь народні депутати, громадські активісти, представники ГО «Солідарні молодь», повідомляє пресслужба партії «ЄС».

«Це перший випадок, коли депутата намагаються притягнути до відповідальності без голосування Ради, без жодних погоджень. І ви бачите, за що», — зазначила Вікторія Сюмар.

«Знаєте за що? За три слова — „там може прилетіти“. Там справді може прилетіти, там справді рвуться гранати, там справді гинуть люди і там справді небезпечно», — наголосила Сюмар.

«Ми тут для того, щоб показати — ми не боїмося і не будемо боятися. Ми скажемо цю фразу Володимиру Зеленському і всій його владі, всій його вертикалі — ми не боїмося», — заявила депутат.

«Там може прилетіти. Можете кожного з нас притягувати до відповідальності», — додала Вікторія Сюмар. Народні депутати з фракції «Європейська Солідарність» оголосили про початок флешмобу і повторили слова «Там може прилетіти», через які порушене кримінальне провадження проти Федини, а президент Зеленський визнаний потерпілим.

Схожі новини