Передплата 2024 «Добрий господар»

"Уклоністи й сцикуни зараз намагаються знівелювати всю роботу ветеранів", - Маруся Звіробій

  • 10.02.2020, 15:57
  • 917

Ветеран АТО, військовослужбовець ЗСУ Олена Біленька (Маруся Звіробій) виступила перед журналістами після обрання запобіжного заходу Печерським районним судом Києва.

Про це повідомляє «Прямий».

«Мені все одно буде в мене браслет чи не буде. З якого боку грат я буду. Я вам ще раз кажу уклоністи й сцикуни зараз намагаються знівелювати всю роботу ветеранів. Я бачу цю справу так. Я не дозволю цього зробити», — заявила Звіробій.

Звіробій нагадала, що президент України Володимир Зеленський зустрічався з добровольцями в Золотому.

«Люди, такі як ми, зустріли Зеленського в Золотому. Він зустрівся сам на сам з людьми, які на війні з її початку. Це теж були добровольці. Він нахамив добровольцям. Це означає, що він нахамив мені особисто. Я не дозволю нікому в цій державі зневажати ветеранів, зневажати людей, які є найсміливішими, бо вони йшли на війну, як добровольці, без зарплат, без пільг, без зброї, яку добували в бою у сутичці з суперником. І Зеленський пропустив усе за ці роки. Зараз ми будемо з ним знайомитись. Зараз на моїй справі я познайомлю його близько з тими людьми, яким він хамив. Почнеться шоу», - додала ветеран АТО.

Також Звіробій зазначила, що за 6 років ні разу не виїжджала закордон.

«Я за 6 років ні разу не виїжджала за кордон, єдине місце куди я виїжджала, то це був Донбас. Тому тут нічого нового не буде. По першому правильно складеному виклику ми завжди з'являлись — тут теж нічого нового не буде. Я ще раз з задоволенням прийду і винесу того слідчого, прокурора, кого завгодно. Я бачу дуже добре, коли топлять мою країну. Його зганьбили на цілу Україну. Ми зараз Європу підтягнемо, ми Канаду підтягнемо, зараз по всьому світі будуть знати, яке воно сцикло», — зазначила Звіробій.

Схожі новини