Передплата 2024 «Добра кухня»

В Мінветеранів ініціювали санкції проти причетних до судів над українцями в Криму

  • 10.02.2020, 11:32
  • 495

10 лютого в Міністерстві ветеранів ініціювали санкції проти причетних до судів над українцями в Криму та збройної агресії проти українського флоту в Керченській протоці

Про це повідомляє прес-служба Міністерства ветеранів.

Мінветеранів ініціює введення санкцій проти силовиків, які влаштовували суди лише над українськими громадянами в Криму та незаконно затримували українських моряків у Керченській протоці.

Спільно із «Кримською правозахисною групою», працівники Мінветеранів підготували проєкт розпорядження про санкції проти кількох десятків осіб. За даними міністерства, зібрано достатньо доказів проти так званих «слідчих», «прокурорів» та «суддів», які влаштовували політично мотивовані переслідування, судилища над українськими громадянами в Криму.

«Проєкт направлено на погодження до профільних органів влади. Після його погодження, проєкт розпорядження буде винесено на розгляд Кабінету міністрів України та, у разі прийняття урядом, стане підставою для ухвалення Радою національної безпеки та оборони України рішення про застосування санкцій», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини