Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві люди вийшли на масові акції проти продажу землі (фото, відео)

  • 06.02.2020, 10:57
  • 943

У Києві у четвер, 6 лютого, почали збиратися активісти, які хотіли, аби влада дослухалася до їхніх вимог щодо впровадження ринку землі в Україні.

Про це повідомляє OBOZREVATEL. Спершу люди прийшли під ОПУ.

Там вони закликали президента Володимира Зеленського зустрітись із аграріями та дослухатися до їх думок. Згодом колона із плакатами вирушила до приміщення Верховної Ради України, де 6 лютого планують розпочати розгляд законопроєкту про запровадження ринку землі сільськогосподарського призначення.

Так, на плакатах активістів написані гасла: «Почуйте аграріїв!», «Ні!!!Продажу землі», «Вимагаємо зустрічі з президентом!», «Продана земля — втрачена територія», «Не дозволимо продавати Україну».

Також пресслужба поліції Києва на своїй сторінці у Facebook відзначила, що правоохоронці посилили заходи безпеки у центрі міста.

«Сьогодні (6 лютого. — Ред.) у центральній частині Києва анонсовано проведення декількох масових акцій, зокрема, під адміністративними будівлями органів державної влади. Задля забезпечення публічної безпеки і порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини