Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський завтра представить нового очільника ЛОДА на... шахті

Очільник країни приїде для того, щоб представити Максима Козицького як нового голову Львівської облдержадміністрації

Як повідомляє пресслужба ЛОДА, завтра об 11.30 заплановано виїзд журналістів до Червонограда, де планується представлення нового голови облдержадміністрації Максима Козицького. Для цього у місто вуглекопів спеціально прибуде президент Володимир Зеленський.

«Високому Замку» з власних джерел стало відомо, що Зеленський прилетить до Львова о 13.45, відтак одразу вирушить до Червонограда. Там, на шахті «Межирічанська», й відбудеться представлення нового голови ЛОДА.

Джерела стверджують, що після церемонії очільник країни повернеться до Львова, аби відвідати один з популярних місцевих ресторанів. Згодом Зеленський повернеться до Києва.

Нагадаємо, Максим Козицький був одним із претендентів на посаду голови ЛОДА, якого президент Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини у фейсбук-опитуванні у червні. Натомість тоді головою Львівської ОДА призначили Маркіяна Мальського, 26 грудня, президент звільнив своїм указом.

Максим Козицький керує енергетичною компанією «Еко-Оптіма», що працює у галузі зеленої енергетики та відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі Львівщини. Також Максим Козицький будує сонячні електростанції — ідеться про роботу компанії «Енергопарк «Яворів», електростанцію у Богородчанах в Івано-Франківській області, самбірські, радехівську та бориславську сонячні електростанції та інші. Окрім того, він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

Схожі новини