Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Україна не готова до відходу Росії з Криму", - Кориневич

  • 05.02.2020, 16:58
  • 696

Антон Кориневич вважає, що Україна не готова до відходу Росії з Криму

На сьогодні Україна не готова до повернення окупованого Криму, якщо Російська Федерація вирішить піти з нього. Про це в інтерв'ю Укрінформу заявив представник президента України в А Р Крим Антон Кориневич, передає Главком.

На його думку, Україні слід ще багато працювати, щоб підготуватися до повернення Криму.

«От якщо агресор Російська Федерація завтра йде з Криму, українська держава не готова. Вона має бути готова, але те, що зараз ми бачимо, — нам ще працювати й працювати», — заявив Кориневич.

За його словами, Київ має спочатку визначити, хто в такому випадку почне працювати в Криму на рівні місцевої влади, хто — на рівні центральної.

«Тобто готовності поки дійсно немає, і над цим потрібно активно і важко працювати, в тому числі і нам, але не тільки. Я думаю, і РНБО, і Міністерство тимчасово окупованих територій, і силовики повинні мати розуміння, що саме зробить Україна, коли отримає сигнал з Криму», — додав Кориневич.

Нагадаємо, раніше організація Freedom House заявила, що Росія зберігає тотальний контроль над засобами масової інформації в Криму.

Крім того, посол Франції в Україні Етьєн де Понсен вважає, що включення питання Криму до нормандського формату по Україні нічого не дасть

Схожі новини