Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В уряді може з'явитися віцепрем’єр з питань економіки

  • 05.02.2020, 12:14
  • 609

В Офісі президента розглядають можливість створення посади віцепрем’єра з питань економіки-інвестицій-промисловості, уже навіть розглянули кілька кандидатур.

Про це заявив співрозмовники УП у владі.

«Може з’явитись віцепрем’єр з питань економіки-інвестицій-промисловості. Міністра економіки Тимофія Милованова, якого не сприймає частина „Слуги народу“, зачіпати не будуть, однак частково його сфери перейдуть під контроль профільного віцепрем’єра».

За словами співрозмовника, кандидатом на цю позицію спочатку розглядали київського забудовника Ігоря Ніконова, однак із ним домовленості не пішли далі ідеї.

Згодом у президента Володимира Зеленського спробували залучити ексдепутата і міністра фінансів Віктора Пинзеника, який навчав «слуг народу» політичній грамотності у Трускавці. Однак Пинзеник на пропозицію не пристав.

Ще одним кандидатом джерела УП у владі називають Ростислава Шурму — колишнього гендиректора заводу «Запоріжсталь», що входить у холдинг Ріната Ахметова «Метінвест».

На останніх парламентських виборах Шурма балотувався за списками «Опозиційного блоку». Однак після програшу, він, начебто, відійшов від справ у «Метінвесті» і не працює на Ахметова.

Схожі новини