Передплата 2024 ВЗ

У Києві підлітки жорстоко побили школярку (відео)

  • 05.02.2020, 11:13
  • 2 838

Відео побиття під назвою "Суворі підлітки зі столичної Борщагівки" дівчата-нападниці виклали у мережу

У Києві на Борщагівці двоє підлітків побили молодшу ученицю й зняли свої знущання над дівчиною на відео.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, передає УНІАН.

Сталося побиття декілька днів тому, проте розголосу набуло, коли відповідне відео під назвою

«Суворі підлітки зі столичної Борщагівки» потрапило в соцмережі. Так, дівчачі розправи починаються з ляпаса і звинувачень у поширенні чуток. Просто в дворі неподалік людного перехрестя між магазинами і гаражами — двоє б'ють, іще одна знімає на телефон.

У школі про відео вже знають, проте коментувати не квапляться, хоча запевняють — без реакції учнівський конфлікт не залишать.

Тим часом 9-класниця Настю, яку побили старші дівчата, тепер іще дужче боїться йти до школи. Дівчина радіє, що в школі наразі карантин.

Батьки звернулися до поліції, бо, кажуть, досі сподівалися, що конфлікт несерйозний і така прискіплива увага до їхньої доньки через те, що вона новенька. Одна із дівчат-нападниць Неля росте без матері, за опікунку в неї старша сестра.

Опікунка Нелі телефоном запевнила журналістів, що вони проведуть виховну бесіду, проте все ж старша сестра визнає — не знає, як дати раду неслухняному підлітку. У поліції обіцяють надати коментарі з цього приводу згодом.

Все це відбулося на тлі того, що в Україні вже понад рік діє закон зі штрафами та покараннями за булінг, однак кожен третій підліток зазнає регулярного цькування і часто фізичного.

Схожі новини