Німецький дієтолог назвала топ-6 найкращих продуктів для зміцнення імунної системи
- 04.02.2020, 19:40
- 1 404
До переліку цих продуктів увійшли шпинат, морква, риба, насіння, картопля і капуста.
Зима — саме час зміцнювати імунну систему. І зробити це можна за допомогою низки продуктів, розповіла німецький дієтолог Єва-Марія Фом Брух, передає УНІАН.
Шпинат — прекрасний продукт, багатий на вітамін А. В ньому також багато заліза.
Морква, крім вітаміну С, також містить багато каротиноїдів. Вони чинять антиоксидантну дію.
У рибі, як відомо, присутні вітаміни групи В, цинк, селен.
Горіхи та насіння містять вітамін Е, цинк, селен і мідь.
Капуста взимку забезпечує наш організм вітамінами, А і С, а також селеном.
У картоплі містяться калій і вітамін С.