Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Європейська Солідарність» домоглася від СБУ заборонити в’їзд до України російському співаку, які підтримав окупацію Криму

  • 04.02.2020, 14:28
  • 803

«Європейська Солідарність» домоглася рішення Служби безпеки України про заборону в’їзду до України на 3 роки російському співаку Валерію Сюткіну, який підтримує російську агресію і окупацію Криму.

Також СБУ проінформувало Державну прикордонну службу про порушення правил перетину державного кордону України і відвідування окупованого Криму іншим російським співаком Олександром Сєровим. Щодо можливості перетину ним кордону буде прийматися рішення прикордонниками.

Про це повідомив ініціатор депутатського звернення народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв на своїй сторінці в мережі Facebook, передає пресслужба партії.

«СБУ відреагувала на колективний лист 40 депутатів з Європейської Солідарності, Голосу, Батьківщини і За майбутнє. Сюткіну заборонений в"їзд в Україну. По іншому московському гастролеру, Сєрову, рішення має прийняти Державна прикордонна Служба.

Хай у себе вдома співами заробляють", — повідомив парламентар.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень