Передплата 2024 «Добра кухня»

У дев'яти школах Дрогобича зафіксовано перевищення епідеміологічного порогу

У Дрогобичі, де, починаючи з 30 січня,  оголошено карантин у загальноосвітніх навчальних закладах, прийнято рішення про продовження вимушених канікул школярів.

Підстави для цього серйозні. Грип та інші гострі респіраторні вірусні інфекції, на жаль, не відступають. Якщо 30 січня, коли вперше вирішили припинити навчання у школах, лише у 5 навчальних закладах Дрогобича та Стебника було зафіксовано відсутність на уроках понад 20−25% учнів із симптомами захворювання на грип, то вже 3 лютого перевищення епідеміологічного порогу виявлено у 9 навчальних закладах.

Про невтішну динаміку 3 лютого на понеділковій нараді в Дрогобицькій міській раді повідомив начальник відділу освіти виконавчих органів міста Петро Шев’як. У відділі охорони здоров’я вважають, що тимчасову зупинку навчально-виховного процесу у школах слід продовжити до 6−7 лютого. Тоді, каже міський голова Тарас Кучма, відбудеться нове засідання комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому обговорять подальші дії.

Схожі новини