Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський несе політичну відповідальність за своїх горе-депутатів, - Герасимов про пораду "слуги" продати собаку і заплатити за газ

  • 03.02.2020, 17:57
  • 547

Президент Зеленський має нести політичну відповідальність за дії і висловлювання своїх депутатів. А закон «Про дезінформацію», ініційований «Слугами» необхідно поширити на недолугі поради представника «Слуги народу» Брагара «продати собаку за газ», а не на незалежні ЗМІ та опозиційних політиків.

Про це сказав співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов на Погоджувальній раді, передає пресслужба партії «ЄС».

«Європейська Солідарність» має суттєві зауваження до законів «Про медіа» та «Про дезінформацію», які вводять жорстку цензуру в інформаційному просторі.

Якщо монобільшості так хочеться запровадити цензуру, починайте з себе", — сказав Герасимов.

«Україну трясе від заяви одного зі „слуг“, який запропонував літній жінці продати свою собаку, щоб заплатити за газ», — наголосив він.

«Приведу розумних людей» — ще одна з невиконаних обіцянок Зеленського перед виборами. Що ж, всі все бачать. Я пропоную вибачитися не цьому депутату, вибачитися має Володимир Зеленський, який привів цього топ-селлера до ВРУ. Друзів не продають навіть за газ, і Зеленський повинен нести політичну відповідальність за такі пропозиції", — додав парламентар.

Схожі новини